min perfekte mandag

Hei dere! Jeg har ikke rukket å blogge før nå, fordi jeg så og si drukner i lekser.. Har gjort økonomi, sosiologi, spansk, historie og nynorsk!! Dagen i dag har vært ille, jeg vet ikke hva det er, men mandager ser ut til å hate meg! Alltid på mandager er det noe som ikke stemmer, FUCK MANDAG! I tillegg til en driit lang dag på skolen, tror dere ikke jeg måtte GÅ hjem! haha, kunne tatt buss da, men orket ikke sitte å vente på skolen, når bussen ikke kommer før 1 time etter jeg har sluttet, sånn det er å bo på landet-.-

Haha, nok syting om min perfekte mandag - nå skal jeg legge meg er utslitt og imorgen er det skole, jobb og trening på timeplanen. Du verden som jeg gleder meg - not!
Dere er verdens beste lesere, jeg har vel sagt det før? hihi
Kanskje jeg legger ut et innlegg litt senere med mindre jeg FAKTISK går og legger meg!♥  

  • Dato:29.10.2012
  • Klokken:20:28
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Håkon

Dato: 30.10.2012 Klokken: 03:54

ja, Mandag er en dritt-dag!! :(

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits