Heihei

Heisann! Nå er det Lene som blogger, fordi Mari er i Lillestrøm i dag. Vet ikke helt hva jeg skal blogge om, men jeg kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort i helga. 
På fredag var jeg først en liten tur på skolen, bare for å vite at vi ikke fikk lærer, så da ble det en tidlig helg! Da fikk jeg besøk av søsteren min og vi hadde en søsterkveld med triste filmer og godteri. På lørdag dro jeg først til Ingerlin for å fikse oss til kvelden. Vi skulle nemlig på avslutningsfest for fotballen. Vi fikk veldig dårlig tid, men vi rakk det fint. Koste meg masse og her er et lite bilde av meg og Ingerlin.I dag har ikke gjort noe. Bare slappet av og sett filmer. Jeg er jo helt sjukt fan av Vampire Diaries, akkurat som Mari! Så jeg har sett på alle episodene fra sesong 4 på nytt. Kan ikke si hvor mye jeg elsker den serien. Men jeg blir egenltig litt sur, fordi jeg skulle ønske jeg kunne bestemme hva som skjer selv.. Menmen, serien er en nummer en uansett.
Enda en av mine favorittserier er Gossip Girl! Så nå skal jeg kose meg med det og kanskje jeg finner noe godteri også. 


Loveit!


Hva skal dere i dag? 

  • Dato:04.11.2012
  • Klokken:19:10
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits