helg - igjen!

Hei dere! 

Helgen har endelig kommet, og det tror jeg alle er glad for! I går var jeg på IKEA for å kjøpe noe møbel saker og ting til rommet til Nora. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være så sykt mye folk der hele tiden, men men! Da vi kom hjem derfra lagde vi taco og koste oss masse, fredags følelse.

Dagen i dag har vært ganske så greit kjedelig, dro en tur på treninga for å trene litt! Da jeg kom hjem begynte jeg å rydde å fikse og styre for å hjelpe mamma litt! Flinke meg! Hva kvelden innebærer, aner jeg ikke! De fleste er på fest i kveld, så blir nok en stille kveld på meg! :)


Hahha, hadde ingen nye bilder, men det kommer nok noen i løpet av kvelden! 
Snakkes senere ikveld♥

  • Dato:10.11.2012
  • Klokken:19:22
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

sofie

Dato: 11.11.2012 Klokken: 13:38

skulle verkligen behöva hjälp... jag kan inte bestämma skor tilll min klännning, kan du snälla gå in och säga vad du tycker? inte för att få fler läsare/kommentarer. behöver det verkligen, ber dig

fin blogg btw ::) hoppas jag inte störde, kram

RC

Dato: 11.11.2012 Klokken: 20:39

Gud vad vacker du är!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits