Torsdagens outfit

Hei alle mine fine lesere ♥

I dag er det torsdag, og fy fillern så sliten jeg er... I dag har jeg gjort masse lekser, øvd til prøver og vært på trening. Er såå utrolig glad for at jeg har FRI imorgen! Noe så utrolig deilig, så da skal jeg prøve å sove litt lenge og se masse på TV. Skal nemlig på jobb litt senere på dagen, så da er det viktig å slappe av litt! 
Har forresten funnet en ny tv-serie, har sett litt på den sånn nå og da på,men nå har jeg fulgt med litt på tv, og blitt såå sykt hekta. Tv-serien heter Beverly Hills 90210 og det er ikke det nyeste, men jeg digger det. Drama, konflikter, jenter, gutter, high school og mye mer - passer meg perfekt!   
Dagens outfit:Bukse: Bikbok 499,-Genser: Bikbok 249,-Sko: Bianco 399,-Skjorte: VeroModa 50,-

  • Dato:15.11.2012
  • Klokken:22:05
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Clara Gundersen

Dato: 15.11.2012 Klokken: 22:14

Penaaaaa duuu♥

Karin Emilie

Dato: 18.11.2012 Klokken: 20:17

Så fint antrekk :)

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits