søndag,søndag,søndag

Hei mine søte lesere:) I dag er det søndag og dere vet hva det innebærer.. Sto opp klokken halv elleve og det første jeg begynte med var lekser! Har en innlevering i engelsk på 3 sider, så tenkte det var greit å starte med det. Ellers i dag skal jeg øve på økonomi, siden jeg har prøve på tirsdag , sukk.. og ikke nok med det skal jeg rydde i alle klærne mine, du verden som jeg gleder meg! Tenkte meg en tur på trening først siden jeg må ha litt motivasjon til å gjøre noe mer lekser, hehe.

I går var jeg sammen med Lene og vi var og så på Twilight på kino. Det var kjempe koselig, men ble litt forvirra siden jeg ikke hadde sett den ene filmen. Men siden Lene svarte på alle spørsmålene underveis gikk det helt perfekt. Trist at helgen går så altfor fort, men da går det jo fortere til jul og ikke minst ferie! Må se på det positive i det negative.


Snakkes etterpå, ha en strålende søndag! 

  • Dato:18.11.2012
  • Klokken:14:37
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Pouline

Dato: 21.11.2012 Klokken: 22:22

fina bilder!! :) x

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits