Fra kaos til orden

Da var kvelden kommet, og jeg  tenkte jeg kunne vise hvor ekstremt flink jeg har vært i dag! Å ha et klessrom høres kanskje ganske digg ut, men det kan til tider være kjempe frustrerende og stressende.. Spesielt når det blir klær overalt og rot her og der! OG i tillegg er det ikke bare mine ting, men klær for alle, fotball utstyr, håndball utstyr, sengetøy, laken, sko, håndkler og så altfor mye mer! Tok jo bare 2 timer å rydde så dette kan jeg jo gjøre hver søndag -- eller ikke..! hehe

Ser ikke så ille ut på bildene da, men det var ROT overalt.. men så fikk jeg ordnet og ryddet litt - klarte ikke høre på mammas klaging mer! hehe. Deilig at det ikke lenger er rotete da, men hvor lenge varer det? Er jeg heldig varer det helt til imorgen kveld! ;)
Superglad for å ha gjort det, nå kan jeg legge meg uten dårlig samvittighet! :)

  • Dato:18.11.2012
  • Klokken:19:21
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits