Mamma's dag, idag

Hei dere :) idag har mamma bursdag som dere kanskje allerede har fått med dere, og dagen har vært veldig fin! Dro en liten tur på trening, før jeg kom hjem og prøvde masse kjoler sammen med Hanne! Hun har også nemilg vært hjemme denne helgen, såå koselig! ihvertfall hun trengte en kjole til julebordet hun skal på neste helg så vi fikk ordnet det! Sjekket gjennom hele skapet til mamma så det var jo topp! Etter det hentet vi Nora på noe fotball greier, før vi spiste super deilig middag! NAM - og nei det var ikke taco til dere som trodde det, hehe. 
Nå er jeg nettopp kommet hjem etter å ha kjørt Hanne til Oslo sammen med pappa, nå er det Farmen, Jersey Shore og godteri som gjelder, så vi snakkes i morgen! Love you, håper dere har hatt en kjempe fin dag! :)
Snakkeees verdens beste lesere, sorri for dårlig blogging, blir bedre!

  • Dato:25.11.2012
  • Klokken:22:04
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits