Birthday thursday

I dag er det 6. desember og kusina mi fyller år. Hun er blitt 24 år allerede, og hun har nå flyttet til Haugesund. Utrolig hvor fort tiden går, husker det som det var i går da vi lekte olsenbanden og hoppa på trampolina. Både i dag og i går har jeg vært ganske så slapp, hadde helt forferdelig vondt i halsen i går, det er heldigvis litt bedre i dag da. Jeg er invitert til Lillestrøm for å feire Lise og Marte, siden hun har bursdag 13. desember, men jeg er så utslitt. Jeg er på skolen, selv om jeg er syk så det tar litt på kroppen. Har veldig lyst da, så får se hva jeg får til! Har alltid ork til mer enn man trorJ

 
Elsker de to kjolene her, og jeg har gjort det så lenge nå, men har enda ikke kommet i mål med å kjøpe  de. Kanskje etter jul engang, da jeg har masse penger! hehe. 

Dere hører fra meg senere i dag vettu, håper alle får en super torsdag! Snart helg og alt! 

  • Dato:06.12.2012
  • Klokken:12:51
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Dato: 06.12.2012 Klokken: 23:40

Var kjempe koselig i kveld :D God bedring søta <3

Klem Lise <3

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits