Hyttetur til Kvitfjell

( dette innlegget ble litt langt.. )

Hei alle sammen! Helgen min har vært helt fantastisk, lenge siden jeg har hatt det så gøy, koselig, morsomt og herlig på en gang. Jeg var på hyttetur med  17 andre og jeg må inrømme at jeg grudde meg en smule til turen, men fy fillern - turen ble veldig vellykket! Fredag klokken 4 satte Lene, Astrid, Øyvind, Emilie og jeg kursen mot Kvitfjell, gutta og bilen til Maren hadde dratt tidligere, mens noen andre hadde tatt toget. Først hentet Emilie meg og Lene, så hentet vi Astrid, og deretter hentet vi Øyvind. Vi kom oss helt til Nord - Odal før vi måtte ha første pause, etter det gikk turen videre og Emilie kjørte kjempe braa! Da vi kom frem, fant vi sengeplasser og ordnet rommene, før vi gjorde oss klare for kvelden! 
Dagen derpå spiste vi først frokost, før noen dro for å stå på ski/snowboard i bakken, resten var hjemme og slappet av med tv, kortspill og håndball EM. Da resten av folket kom hjem, begynte vi å lage mat TACO - noe alle så ut til å være fornøyd med utenom Jan, som heller spiste kyllingen sin (hehe).  Da kvelden kom, var festen i gang og det ble en herlig og lang kveld. Så kom søndagen og vi var nesten klare for hjemturen, vi bestemte oss for å dra tidlig slik at vi kunne se finale i håndball, så bilturen hjem gikk veldig fort. 

Kort oppsummert var helgen helt herlig! Er så glad for at jeg har de vennene jeg har og jeg føler nå at vi er nærmere enn noen gang! Tusentakk for en super hyttetur, som jeg aldri vil glemme! :) 


Herlige mennesker! ♥

  • Dato:17.12.2012
  • Klokken:22:03
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits