Julegave shopping i Oslo

Hei mine søte blogg lesere! I dag er det torsdag og det nærmer seg JUL med stormskritt. Gud som tiden flyr, jeg er allerede halvveis på videregående og godt er det. Hehe, neida! I det siste går ting virkelig på skinner(bank,bank i bordet). Som sagt så er julen like rundt hjørne, jeg er selvfølgelig treig og henger bak skjemaet når det kommer til julegaver. På onsdag, altså i går, var jeg i Oslo en tur for å kjøpe litt gaver. Tok bussen opp, og møtte Hanne og slo i hjel noen timer på Oslo City. Sykt mye folk, og jeg har aldri tenkt over det, men noen steder spiller de så høy musikk! Klarte ikke konsentrere meg, så måtte gå inn og ut av butikkene flere ganger ? det så sikkert skikkelig bra ut! Men men, etter 3,5 timer med julegave shopping var jeg i mål nesten, men dro allikevel hjem! Kan vel si jeg var greit sliten, og sovnet på bussturen hjem. Det jeg egentlig skulle frem til var at mens jeg kjøpte gaver, måtte jeg belønne meg selv for å ha vært så flink så endte opp med å kjøpe en topp og en genser! Elsker «leopard» genseren ? fått helt dilla på det og militær klær så kanskje jeg får noe av det til jul (hint, hint, til dere som er sent ute med å kjøpe julegaver til meg, smil).
Begge er kjøpt på H&M på den avdelingen som heter DIVIDED, avdelingen som jeg digger!


Prisene var ikke noe å si på de heller, så det var jo bra! 

Nå tar jeg kvelden, imorgen er det siste dag før ferie - YEIJ, skal jobbe litt etter det og hva kvelden bringer vet jeg ikke. Se en julefilm kanskje? Eller så begynner jeg å se Vampire Diaries på nytt! 

  • Dato:20.12.2012
  • Klokken:23:15
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits