Da var det min tur...

Kjære mine lesere, etter at dere har lest overskriften skjønner dere nok hva jeg har tenkt til å fortelle. Da var det min tur til å avslutte bloggingen og legge den bak meg. Først og fremst har bloggen hjulpet meg gjennom så utrolig mye. Andre ganger har den gått meg fullstendig på nervene. I løpet av mine nesten 2 år som blogger vil jeg først og fremst takke til alle som har fulgt med, lest bloggen og kommentert. Bloggen har vært en del av meg veldig lenge nå, og jeg kjenner det er en smule trist å legge den vekk, men jeg føler også en lettelse. GRunnen til at jeg velger å slutte er at jeg vil bruke mer tid sammen med folk jeg er glad i, og leve livet litt,  og derfor bruke mindre tid på pc'en. Nå er det på tide å se fremover og gjøre 2013 til et fantastisk bra år! Og når vi snakker om det  Herregud, som tiden har gått fort. Jeg husker jeg skrev noe som at året 2012 var året hvor mye kunne skje, og det var akkurat det det gjorde. I løpet av året som har gått har jeg opplevd helt utrolig mye, både oppturer og nedturer og jeg er glad for at jeg har delt mye av det med dere, på den måten vil jeg alltid huske hvordan jeg hadde det og tenke tilbake på hvordan ting var. Jeg har lært så mye om meg selv, og forandret meg på så mange sett og vis og på mange måter har jeg også bloggen å takke for det. 
Da jeg først begynte å blogge gjorde jeg det bare fordi jeg hadde lyst, og før jeg visste ordet av det begynte bloggen å bli en vanlig greie i hverdagen min. Jeg kan ikke gjøre annet enn å takke alle som har vært der for meg. Bloggen kommer alltid til å være en stor del av meg, og det har jeg DERE og takke for. Nå som 2013 har begynt kommer jeg til å begynne med blanke ark, og jeg velger derfor å legge bloggen vekk. Kanskje en vakker dag kommer jeg tilbake, men akkurat nå føler jeg meg FERDIG med blogging. Noe dere kanskje har skjønt ettersom bloggingen har vært ganske dårlig i det siste. Til slutt vil jeg bare takke alle sammen, dere er rett og slett de beste!

TUSEN TAKK FOR MEG ALLE SAMMEN!  TAKK FOR ALT♥

  • Dato:04.01.2013
  • Klokken:23:59
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Yvonn

Dato: 05.01.2013 Klokken: 00:05

Kommer til å savne bloggingen din <3

Sandra

Dato: 05.01.2013 Klokken: 00:11

Savner deg allerede..!

Skriv en ny kommentar
marismestad

Hei alle søte. Jeg er ei jente på 16 år som bor på et lite sted sammen med familien. Jeg går første året på allmennfag og kan nesten ikke vente til å bli ferdig der, for etter vgs går ferden videre til USA. Jeg har blogget i 1 år nå, og blogger om litt av hvert. Håper dere liker dere her, og hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet nedenfor. Vi sees! :)

KATEGORIER

ARKIV


hits